Evenementen:
Bij Higher Ground Productions kunt u terecht voor al uw live producties.
Higher Ground Productions is met name gespecialiseerd in de grotere festivals. Wij hebben de knowhow én de middelen in huis om u die kwaliteit te kunnen bieden welke nodig is om zowel artiesten als organisatie het volledig naar het zin te maken. Een team van speciaal geselecteerde professionals staat voor u klaar om uw festiviteit technisch te doen slagen.
Ook kunnen we beginnende festivals handige tips en tric's geven, zodat er technisch praktisch niets meer mis kan gaan. Bel of mail voor een oplossing op maat.

Podia:
Ook als podium-eigenaar bent u gebaat bij een samenwerking met
Higher Ground Productions. Door de professionele instelling van onze medewerkers kunt u rekenen op een uiterst prettig verloop van uw festiviteit. Plaatsing van de diverse apparatuur en de lege flightcases gebeurt altijd in overleg met u. Dit om te voorkomen dat we u de hele
avond in de weg lopen en het aantal gasten dat u ontvangt maximaal is, zonder te beknibbelen op kwaliteit.

Bands
Muzikant zijn is het mooiste wat er is. Echter het geregel er omheen maakt het vaak moeilijk om de lol er in te houden. Eén telefoontje naar Higher Ground Productions is genoeg!!!
Geef even door waar en op welke datum je moet spelen en wij regelen
de rest.
We bellen zelfs even naar je terug hoe laat je het beste kunt arriveren
met de band, zodat je niet hoeft te wachten tot de techniek klaar is voor consumptie. Hierdoor kun je je volledig storten op je passie, nl…… spelen. Aanvullende zaken als backlinesupport, vaste crewleden, merchandise,
je eigen samengestelde set, belichting, drumrisers, technical riders etc. kunnen we voor je regelen.
Bel of mail voor een passende offerte en geef hierbij aan van welke diensten van Higher Ground Productions je gebruikt wilt maken.